Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Bedrukte Senator Super Hit pennen

Bedrukte Senator Super Hit pennen

De in Duitsland gemaakte Senator Super Hit pen staat garant voor kwaliteit, degelijkheid en vertrouwen. Door de hoogwaardige productie voor kunststof schrijfwaren is Senator een wereldspeler in het produceren en bewerken van pennen. Ook de Senator Super Hit pen staat bekend om haar kwaliteit. Door de tijdloze uitstraling, verschillende kleuren en strakke clip heeft u een pen die perfect aansluit bij de huisstijl van uw organisatie. De praktische clip van de Senator Super Hit pen maakt het mogelijk om de pen een vaste plek te geven in bijvoorbeeld de school- of reistas

Senator Super Hit pennen met logo

Senator is een van de milieuvriendelijkste bedrijven in de branche. Zo draait de productie van de fabriek in Duitsland geheel op waterkracht. Senator heeft de kennis om duurzame, maar bovenal succesvolle producten te produceren.  Zo heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor de Senator Super Hit Recycled, die voor 95% uit gerecycled materiaal bestaat. De Senator Super Hit pen is uitermate geschikt voor het lange termijn gebruik. De Senator Super Hit pen heeft verschillende drukposities waardoor u de pen perfect kunt personaliseren met uw logo, website of bedrijfsgegevens.

Senator Super Hit pennen bestellen

Met Senator kiest u voor betrouwbare en ecologische producten van uitstekende kwaliteit! Met de Senator Super Hit pennen heeft u de beschikking over de allerbeste materialen en lang- en soepel schrijvende vullingen. Via onze site kiest u eenvoudig de kleur, het gewenste aantal en het aantal kleuren bedrukking. De Senator Super Hit pen kan tot wel 4 kleuren bedrukt worden. Bent u benieuwd hoe uw bedrukte Senator Super Hit pen er uit komt te zien? Vraag dan een vrijblijvende digitale proef aan. Met de Senator Super Hit pen heeft u een perfect promotioneel product in huis!