Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Bedrukte Senator Nautic pennen

Bedrukte Senator Nautic pennen

Door de hoogwaardige productie van pennen is Senator een wereldspeler in het produceren en bewerken van kunststof schrijfwaren. De bedrukte Senator Nautic pen beschikt over een klassiek ontwerp met een moderne combinatie van functionaliteit. De Senator Nautic pen kenmerkt zich door een aerodynamische belijning met elegant metaal en een zachte soft laag. Deze eigenschappen maken de Senator Nautic pen tot een zeer gewilde reclamedrager. Met de Senator Nautic pen heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor lasergravure of om de pen tot 1 kleur te bedrukken. Ook heeft u bij de Senator Nautic pen de keuze uit de kleuren zwart en wit.

Senator Nautic pennen met logo

Bijna geen enkele leverancier heeft voor zoveel producten awards gewonnen als Senator. Het Duitse bedrijf staat bekend om haar grote assortiment van betrouwbare en milieuvriendelijke producten. De Senator Nautic pen is perfect naar wens te individualiseren waardoor u een opvallend decor voor uw boodschap kunt creëren. De Senator Nautic pen biedt u verschillende mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de Senator Nautic Touch Pad pen. Deze pen beschikt over een speciale punt waarmee touchscreens perfect bediend kunnen worden.

Senator Nautic pennen bestellen 

Senator is ervan overtuigd dat producten alleen een promotionele waarde hebben wanneer de artikelen geschikt zijn voor lange termijn gebruik. De Senator Nautic pen is al verkrijgbaar  vanaf 100 stuks. Bent u benieuwd hoe uw bedrukte Senator Nautic pen er uit komt te zien? Vraag dan gratis een vrijblijvende digitale proef aan. Met de Senator Nautic pen heeft u talloze manieren om uw reclame te uiten volledig in lijn met uw bedrijfsidentiteit!