Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Bedrukte Senator Liberty pennen

Bedrukte Senator Liberty pennen 

De Senator Liberty pen met drukmechanisme behoort tot de topsellers onder de pennen van Senator! Met de Senator Liberty pen heeft u de beschikking over vele sprekende kleuren in verschillende oppervlakken in combinatie met een smaakvol design. Ook heeft u de keuze uit de Senator Liberty Soft Touch pen, die met haar fluweelzachte oppervlak een zeer comfortabele schrijfervaring biedt. De Senator Liberty pen heeft meerdere drukposities waardoor u de pen perfect kunt personaliseren met uw logo, website of bedrijfsgegevens. Met de Senator Liberty pen heeft u de mogelijkheid de pen te voorzien van een HD print bedrukking. De HD print van Senator is een volledig nieuwe en nu al in de prijzen gevallen druktechniek.

Senator Liberty pennen met logo

Bijna geen enkele leverancier heeft voor zoveel producten awards gewonnen als Senator. Senator is ervan overtuigd dat producten alleen een promotionele waarde hebben wanneer de artikelen geschikt zijn voor lange termijn gebruik.  De Senator Liberty pen kan tot wel 4 kleuren bedrukt worden. Het bedrijf creëert een perfect decor voor uw boodschap. Senator heeft de kennis om naast duurzame ook zeer succesvolle producten te produceren.

Senator Liberty pennen bestellen 

Senator is een bedrijf dat veel waarde hecht aan duurzaamheid. De complete productie van de fabriek in Duitsland draait op waterkracht, welke wordt opgewekt door de rivier de Main. De Senator Liberty pennen staan garant voor kwaliteit, degelijkheid en vertrouwen. Bent u benieuwd hoe uw bedrukte Senator Liberty pen er uit komt te zien? Vraag dan een vrijblijvende digitale proef aan. Met de Senator Liberty pen heeft u een perfect promotioneel product in huis!