Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Bedrukte Senator Hattrix pennen

Bedrukte Senator Hattrix pennen

Bijna geen enkele leverancier heeft voor zoveel producten awards gewonnen als Senator! De bedrukte Senator Hattrix pen heeft een stoere uitstraling met een sterke grip.  De Senator Hattrix pen is het perfecte model wanneer u op korte termijn reclame-effect wenst. De pen beschikt over een elegante clip en een sterke houder die tot wel 4 kleuren bedrukt kan worden. Ook heeft u met de Senator Hattrix pen de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende zakelijke en opvallende kleuren. Eveneens heeft u de keuze uit een blauw of zwart schrijvende vulling. Senator is ervan overtuigd dat producten alleen een promotionele waarde hebben wanneer de artikelen geschikt zijn voor lange termijn gebruik!

Senator Hattrix pennen met logo

Met de Senator Hattrix pennen kunt u een prachtig decor creëren voor uw reclame-uiting. De Senator Hattrix pen is een echte uitblinker met tal van opvallende drukmogelijkheden voor een goede performance. U heeft talloze opties om uw reclame te uiten volledig in lijn met uw bedrijfsidentiteit. Door de hoogwaardige productie voor kunststof schrijfwaren is Senator een wereldspeler in het produceren en bewerken van pennen. Als leverancier heeft het Duitse bedrijf de kennis om duurzame, maar bovenal succesvolle producten te fabriceren.

Senator Hattrix pennen bestellen

Made in Germany staat garant voor kwaliteit, degelijkheid en vertrouwen. Senator heeft duurzaamheid erg hoog in het vaandel staan. Het bedrijf is één van de milieuvriendelijkste bedrijven in de branche! De Senator Hattrix pennen zijn al verkrijgbaar vanaf 500 stuks. Bent u benieuwd hoe uw bedrukte Senator Hattrix pen eruit komt te zien? Vraag dan gratis een vrijblijvende digitale proef aan. De Senator Hattrix pen biedt u eindeloze mogelijkheden voor het beste resultaat!