Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Bedrukte Senator Challenger pennen

Bedrukte Senator Challenger pennen

Bijna geen enkele leverancier heeft zoveel producten awards gewonnen als Senator. De bedrukte Senator Challenger pen overtuigt door zijn harmonieus design en veelzijdige combinatiemogelijkheden. Door de hoogwaardige productie voor kunststof schrijfwaren is Senator een wereldspeler in het produceren en bewerken van pennen. Het Duitse bedrijf is ervan overtuigd dat producten alleen een promotionele waarde hebben wanneer de artikelen geschikt zijn voor lange termijn gebruik. Met de bijzonder slanke Senator Challenger pen heeft u ontzettend veel mogelijkheden. Zo is de pen in veel verschillende kleuren te verkrijgen en tot wel 4 kleuren te bedrukken. Met talrijke mogelijkheden in oppervlakken en kleuren is de Senator Challenger pen nog altijd voor velen de favoriet.  

Senator Challenger pennen met logo

De Senator Challenger pen heeft meerdere drukposities waardoor er een perfect decor voor uw boodschap gecreëerd kan worden voor de pen. Ook beschikt de Senator Challenger pen over een praktische clip waarmee het mogelijk is de pen een vaste plek te geven in de school- of reistas. Senator is een van de milieuvriendelijkste bedrijven in de branche. Zo draait de volledige productie van de fabriek in Duitsland op waterkracht. Senator heeft de kennis om duurzame, maar bovenal succesvolle producten te produceren.

Senator Challenger pennen bestellen

Made in Germany staat garant voor kwaliteit, degelijkheid en vertrouwen. De Senator Challenger pen is perfect voor elk merk, logo en reclame-uiting. De Senator Challenger pennen zijn al vanaf 500 stuks verkrijgbaar. Bent u benieuwd hoe uw bedrukte Senator Challenger pennen er uit komen te zien? Vraag dan een vrijblijvende digitale proef aan. Met de Senator Challenger pennen weet u zeker dat u betrouwbare en duurzame producten in huis heeft!