Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Bekijk ook

BIC pennen bedrukken
Bekijk onze BIC pennen
Prodir pennen bedrukken
Bekijk onze Prodir pennen
Parker pennen bedrukken
Bekijk onze Parker pennen
gratis digitale logo service

Om uw drukwerk zo scherp mogelijk te drukken ontvangen wij graag een vector bestand van u. We kunnen uw logo, tekst of afbeelding in dit bestand namelijk vergroten en verkleinen zonder kwaliteit te verliezen. Heeft u geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Stuur ons door wat u heeft en wij zetten uw logo, tekst of afbeeldingen gratis voor u om. Hierna maken we meteen een gratis digitaal drukvoorbeeld op het door u gekozen product. Zo heeft u meteen een goede indruk hoe uw relatiegeschenken er uiteindelijk uit komen te zien. Wel zo handig!

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

10

Ik heb deze samenwerking als zeer snel professioneel en fijn ervaren.

Stan Kraaijvanger 06-05-2021

ONZE BELOFTES

Senator pennen bedrukken

Al meer dan 95 jaar heeft Senator ervaring in het bedrukken van pennen. Met eigen hoogwaardige productie in Duitsland is Senator een wereldspeler in het produceren en bewerken van balpennen. Van ontwerp tot productie, bedrukking en distributie, Senator heeft alles zelf in huis. Hierdoor staat Senator garant voor kwaliteit, degelijkheid en vertrouwen. Senator pennen bedrukken is al mogelijk vanaf 25 stuks.

Bedrukte Senator pennen

De slogan van Senator is niet voor niets Extramoredinary. Since 1920. Met meer kleuren, meer uitvoeringen en meer mogelijkheden sluit er altijd wel een pen aan bij uw corporate identity. Er is keuze uit meer dan 50 kleuren, 7 verschillende oppervlakken en een metalen punt of clip. Benieuwd naar hoe uw unieke Senator pen eruit komt te zien? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan met uw logo en laat u verrassen door onze studio!

Senator pennen met logo

Senator is ISO 14001 gecertificeerd en hecht veel waarde aan duurzaamheid. De complete productie in Duitsland draait op waterkracht, opgewekt door de rivier de Main. Daarnaast bespaart Senator meer dan 30 ton aan CO2 uitstoot door het recyclen en hergebruiken van materialen. Met de Nature plus gaat Senator zelfs nog een stapje verder, de basis van deze pen is volledig biologisch afbreekbaar, wel zo duurzaam!