Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Bedrukte Senator Nature Plus pennen

Bedrukte Senator Nature Plus pennen

Staat duurzaamheid bij uw bedrijf ook hoog in het vaandel? Dan weet u zeker dat u moet kiezen voor de bedrukte Senator Nature Plus pen! De Senator Nature Plus is een unieke pen gemaakt van duurzame grondstoffen en biologisch afbreekbaar materiaal. Senator is een van de milieuvriendelijkste leveranciers in de branche, zo draait de gehele productie van de fabriek in Duitsland geheel op waterkracht. Ook beschikt Senator over een ISO 14001 certificatie, dit houdt in dat het Duitse bedrijf voldoet aan de internationale norm met eisen voor een milieumanagementsysteem. De Senator Nature Plus pen is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan tot wel 4 kleuren bedrukt worden. De Senator Nature Plus pen heeft meerdere drukposities en beschikt daarnaast over een grote clip die perfect bedrukt kan worden!

Senator Nature Plus pennen met logo 

Bijna geen enkele leverancier heeft voor zoveel producten awards gewonnen als Senator. Met meer dan 95 jaar ervaring heeft Senator voor elk merk en elke boodschap een passend en origineel idee om de impact van uw reclame-uitingen te vergroten. Met de Senator Nature Plus pen heeft u de mogelijkheid de pen te voorzien van uw bedrijfsnaam, logo of website. De Senator Nature Plus pen is geheel naar eigen wens samen te stellen. Hierdoor sluit de pen altijd perfect aan bij de huisstijl van uw organisatie!

Senator Nature Plus pennen bestellen

Made in Germany staat garant voor kwaliteit, degelijkheid en vertrouwen. Met de Senator Nature Plus pennen gaan milieubewustzijn en een goed design hand in hand. Door de hoogwaardige productie is Senator een wereldspeler in het produceren en bewerken van kunststof pennen. De Senator Nature Plus is al vanaf 500 stuks verkrijgbaar. Bent u benieuwd hoe uw bedrukte Senator Nature Plus pen er uit komt te zien? Vraag dan een vrijblijvende digitale proef aan. Senator heeft de kennis om naast ecologische ook succesvolle producten te fabriceren!