Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Senator Dart pennen bedrukken

Bedrukte Senator Dart pennen

De bedrukte Senator Dart pen is een voordelige bestseller van het Duitse merk Senator. De Senator Dart pen heeft een dynamisch en sportief design dat ontworpen is met de vaste hand. De Senator Dart pen heeft een markante drukknop waardoor de pen zeker opvalt vergeleken met andere Senator pennen. Met meer dan 95 jaar ervaring is Senator de specialist in kunststof- en metalen schrijfwaren. Senator individualiseert haar producten naar wens en creëert daardoor een perfect decor voor uw boodschap. De Senator Dart pen is daarom verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Zo zit er altijd wel een kleur bij die past bij de huisstijl van uw organisatie. Ook kan de Senator Dart pen tot wel 4 kleuren bedrukt worden en heeft u de keuze uit een blauw of zwart schrijvende vulling.

Senator Dart pennen met logo

Senator weet precies hoe de pennen eruit moeten zien, welke functie ze dienen te hebben en hoe deze te verfijnen om zodoende het perfecte promotionele artikel te produceren. Bij Senator wordt erg veel waarde gehecht aan duurzaamheid. Het bedrijf staat daarom ook bekend als een van de milieuvriendelijkste leveranciers in de branche. Met de Senator Dart pen weet u zeker dat u een betrouwbaar en duurzaam product van hoogwaardige kwaliteit in huis heeft!

Senator Dart pennen bestellen

De Senator Dart pen is al vanaf 1000 stuks verkrijgbaar. Met de Senator Dart pen heeft u de mogelijkheid de pen te voorzien van uw bedrijfsnaam, logo of website. Bent u benieuwd hoe uw bedrukte Senator Dart pen eruit komt te zien? Vraag dan een vrijblijvende digitale proef aan. Met de Senator Dart pen bent u verzekerd van fijn schrijfcomfort en de allerbeste materialen!