Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Senator Carbon Line pennen bedrukken

Bedrukte Senator Carbon Line pennen 

Bijna geen enkele leverancier heeft voor zoveel producten awards gewonnen als Senator. Zo won het Duitse bedrijf in 2016 bijvoorbeeld nog de Promotional Gift Award! De bedrukte Senator Carbon Line pen staat bekend om haar elegante en verfijnde perfectie. De verchroomde delen hebben een matte afwerking en de houder een carbon uitstraling. De Senator Carbon Line pen is onbedrukt of in 1 kleur bedrukking verkrijgbaar. Daarnaast heeft u bij de Senator Carbon Line pen de keuze uit een bal- of vulpen. Ook beschikt de Senator Carbon Line pen over een fraaie clip die perfect bedrukt kan worden!

Senator Carbon Line pennen met logo 

Met meer dan 95 jaar ervaring is Senator dé specialist in kunststof- en metalen schrijfwaren. Het Duitse bedrijf weet precies hoe de producten eruit moeten zien en welke functie ze dienen te hebben om zodoende het perfecte promotionele artikel te creëren. Herhaaldelijk uitgevoerde audits van derden tonen aan dat Senator voldoet aan diverse ISO certificeringen. De Senator Carbon Line pen kan geheel naar eigen wens geïndividualiseerd worden waardoor een perfect decor voor uw boodschap voortbrengt.

Senator Carbon Line pennen bestellen 

Senator is een van de milieuvriendelijkste leveranciers in de branche. Het bedrijf bespaart jaarlijks meer dan 30 ton aan CO2 uitstoot dankzij de gecertificeerde recycling en het hergebruik van materialen. Daarnaast draait de complete productie van de fabriek in Gross-Bieberau op waterkracht, welke wordt opgewekt door de Duitse rivier de Main. De Senator Carbon Line pen is al verkrijgbaar vanaf 25 stuks. Bent u benieuwd hoe uw bedrukte Senator Carbon Line pen er uit kom te zien? Vraag dan gratis een geheel vrijblijvende digitale proef aan. Met de Senator Carbon Line pen heeft u eindeloze mogelijkheden voor het beste resultaat!