Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Senator Bridge bedrukken

Bedrukte Senator Bridge pennen

De Senator Bridge pen behoort met haar draaimechanisme tot de topsellers onder de pennen van Senator! De Senator Bridge pen is een pen met ontzettend veel mogelijkheden. Zo heeft u de keuze uit 5 verschillende uitvoeringen. Heeft u de voorkeur voor een pen die u het absolute schrijfcomfort biedt? Kies dan voor de Senator Bridge Soft Touch. De Senator Bridge pen heeft 2 verschillende drukposities en kan tot wel 4 kleuren bedrukt worden. Daarnaast is de Senator Bridge pen verkrijgbaar in 17 verschillende kleuren en heeft u de optie om te kiezen uit een blauw- of zwart schrijvende vulling.

Senator Bridge pennen met logo

‘’Better safe than sorry’’. Zo luidt de internationale slogan van Senator. Het Duitse bedrijf staat volledig achter de keuze om uitsluitend producten leveren die aan alle wettelijke eisen voldoen. Herhaaldelijk uitgevoerde audits door derden tonen aan dat het Duitse bedrijf voldoet aan de certificeringen van ISO, BSCI en SEDEX. Kiezen voor Senator staat daarom garant voor betrouwbare en duurzame producten van hoogwaardige kwaliteit. Met de Senator Bridge pen heeft u de mogelijkheid de pen te voorzien van uw bedrijfsnaam, logo en/of website om zodoende een perfect promotioneel artikel te produceren.

Senator Bridge pennen bestellen

Senator is wereldwijd actief met dochterondernemingen in verschillende landen. Als leverancier heeft Senator de kennis om milieuvriendelijke, maar bovenal succesvolle producten te fabriceren. Door de eigen hoogwaardige productie voor kunststof schrijfwaren is het bedrijf een wereldspeler in het ontwerpen en bewerken van kunststof pennen. De Senator Bridge pen is al verkrijgbaar vanaf 500 stuks. Bent u benieuwd hoe uw bedrukte Senator Bridge pen eruit komt te zien? Vraag dan een gratis en geheel vrijblijvende proef aan.