Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Senator Big pennen bedrukken

Bedrukte Senator Big pennen

Met meer dan 95 jaar ervaring is Senator dé specialist in kunststof en metalen schrijfwaren. De bedrukte Senator Big pen beschikt over een indrukwekkende vormgeving voor prachtige boodschappen. Wat direct in het oog springt is het feit dat de Senator Big pen een groter formaat heeft in vergelijking met andere Senator pennen. De Senator Big pen heeft meerdere drukposities met een groot drukoppervlak waardoor er een perfect decor voor uw reclame-uiting gecreëerd kan worden. Ook beschikt de Senator Big pen over een fijne soft grip voor extra schrijfcomfort. De Senator Big pen is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan tot full color bedrukt worden.    

Senator Big pennen met logo

Made in Germany staat garant voor kwaliteit, degelijkheid en vertrouwen. Bij Senator staan betrouwbare en ecologische producten van hoogwaardige kwaliteit centraal. Met de Senator Big pen heeft u talloze mogelijkheden om uw reclame te uiten volledig in lijn met uw bedrijfsidentiteit. Senator is ervan overtuigd dat producten alleen een promotionele waarde hebben wanneer de artikelen geschikt zijn voor lange termijn gebruik. Met de Senator Big pen heeft u de mogelijkheid de pen te voorzien van uw bedrijfsnaam, logo en website.   

Senator Big pennen bestellen 

Senator hecht veel waarde aan duurzaamheid en is één van de milieuvriendelijkste bedrijven in de branche. Zo draait de gehele productie van de fabriek in Duitsland op waterkracht. De Senator Big pennen zijn al verkrijgbaar vanaf 500 stuks. Bent u benieuwd hoe uw bedrukte Senator Big pen eruit komt te zien? Vraag dan een vrijblijvende digitale proef aan. Met de Senator Big pen heeft u eindeloze mogelijkheden voor het beste resultaat!